Voordelen PVC

Pvc , fits every room .

100 % WATERBESTENDIG

Uitermate geschikt voor alle leef-, slaap-, speelkamers en in het bijzonder badkamers, vochtige plaatsen, keukens, WC’s, …

ALLERGIE AFSTOTEND

Door de gepatenteerde nano-technologie bacterie-afstotend, dus ook geschikt voor mensen met allergieën.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

LDF vloeren kunnen, zonder enige beschadiging, schoon gemaakt worden met veel water en een dweil. Dit maakt ze in tegenstelling tot gewone laminaat, superhygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

MILIEUBEWUST

Onze vloeren zijn geproduceerd met aandacht voor het milieu; ze bestaan voor circa 67% uit gerecycleerd materiaal en bevatten geen schadelijke stoffen. Onze vloeren zijn ook volledig formahyde vrij.

VLOERVERWARMING

Onze vloeren zijn perfect combineerbaar met vloerverwarming.

GELUIDSBEPERKEND

Door zijn samenstelling heeft LDF een grotere geluidsreductie dan andere vloerbekleding zoals laminaat en keramische tegels.

DUNNE COMPACTE STRUCTUUR

LDF vloperen zijn ultradun ( vanaf 3 mm ) en kunnen hierdoor perfect op bestaande vloeren geplaatst worden, met een minimum aan inkorten van deuren en/of deurstijlen.

UV-LICHT BESTENDIG

Verkleurt niet daar de LDF vloeren UV-gestabiliseerd zijn.

DIERVRIENDELIJK

Een ongelukje met uw favoriete huisdier is snel opgelost.

Een waterbestendige vloer, biedt u talrijke voordelen.

Niet alleen kan u deze vloer in het volledige huis plaatsen, alsook in alle natte ruimtes; u mag deze met gemak onderhouden door nat te dweilen, te stomen, of hoe u ook wenst.
Onze pvc vloeren zijn daarnaast uitermate dun, waardoor deze vaak op de bestaande vloer kunnen geplaatst worden met minimale ingrepen aan deuren.

Door het plaatsen in het volledige huis, kan u een uitermate strak en modern interieur bekomen, waarbij alle ruimtes mooi aansluiten bij elkaar.

.